2022-09-16
見到啲間店啲烤雞咁平,一於去試吓!去到先發現,原來每日仲有特價時段,原隻烤雞只需$48😱😱😱(分別係3,4,5,6,7,8點嘅出爐時段)。咁啱我地去到係5:55分,就一於等佢出爐啦!間鋪雖然地方唔大,但都設有堂食,亦都有個餐具區。仲有個自動販賣機,落單都非常方便(不過我哋因為買特價雞所以係向職員俾錢)我地仲加左$12 要左個烤雜菜,埋單都係$60😁😁😁一拎個外賣已經感到香氣撲鼻,返到屋企都仲好熱,所以都唔使返熱就可以直接食。其實幾十蚊嘅便宜貨本身都冇任何期待,但食過之後真係有驚喜。1)原隻烤雞👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻唔算好細隻但都唔係大隻,我覺得一個人都可以食得晒一隻雞。佢用咗好多香草去醃製,非常入味,而且雞肉仲好嫩又有雞味,我覺得佢呢個價錢有咁嘅質素係絕對跑贏麥當勞肯德基嘅雞。2)烤雜菜👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻唔係好大盒,加$12先得個少少其實唔係好抵。不過都幾好食,佢用咗啲類似孜然粉去一齊烤好入味,不過食完有啲頸渴😂😂。$48 一隻雞,完全係抗疫價,又平又好味,會再幫襯😌
我地仲加左$12 要左個烤雜菜,埋單都係$60😁😁😁
原隻烤雞
原隻烤雞
1)原隻烤雞👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
唔算好細隻但都唔係大隻,我覺得一個人都可以食得晒一隻雞。
2)烤雜菜👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
$48 一隻雞,完全係抗疫價,又平又好味,會再幫襯😌