2010-07-09
呢堆小食檔開咗幾個月, 都未幫襯過 Just Hot Dog, 咁啱想食香腸, 本來想在 MOS 坐底食熱狗餐, 但 MOS 唔係熱狗專門店喎!一於响 Just Hot Dog 叫個餐當晚餐啦!我叫咗原味熱狗餐, $35 有一個熱狗 6選1, 任選一款小食 (大部份係炸物, 有沙律), 再加一罐飲品. 小食我揀咗煙肉薯仔沙律.個熱狗味道好好, 最欣賞佢地將青瓜切得好細粒, 好整齊, 但又不失嚼勁, 青瓜好脆口, 加埋茄汁, 酸瓜醬, 芥辣, 成個熱狗好好食. 同埋佢地個廚房好乾淨的, 飲品會分開另一個膠袋裝, 我諗係唔想整凍個熱狗.食完熱狗好似唔夠飽, 再食埋薯仔沙律, 真係好頂肚! 個沙律唔多美奶滋, 但就好香洋蔥味, 店方會送埋一小盒沙律醬.下次會再幫襯, 好可惜無得 Dine-in, 相信熱騰騰的熱狗會更加好味!
一於响 Just Hot Dog 叫個餐當晚餐啦!