2024-08-10 607 views
尋味未搬之前有時都會買黎食,但自從搬後就好少食因為太遠haha,今日心血來潮就行左過去買(´▽`)因為掛住佢哋既湯~.招牌米粉 $50小店係即叫即炒,用心製作。佢一盒米粉/炒飯係好大盒,份量超多。一個人係食唔哂,兩個人share就剛好。米粉配料有豬肉、椰菜絲、午餐肉、魷魚等等,夠穫氣又惹味,仲要價錢係非常抵食.手打牛肉餅淨食 $36 牛肉餅彈牙,牛肉餅同個湯好重芫荽味,我唔食芫荽所以個湯飲左一兩啖係好飲既,鐘意芫荽一定會連湯飲埋(´▽`).是日靚湯 $12 跟餐$7 每日都有唔同既湯,湯係添加味精,每日熬製6小時,好有家既味道。今日個湯係霸王花排骨湯,加左粟米🌽飲到好甜粟米味,好飲!.

招牌米粉 $50

手打牛肉餅淨食 $36