悠悠閒閒先係真正既放假🤗 以前喺太古返工(真係幾遠下😆),屋企來回都去到轉台灣😂上星期放假約左舊同事食飯,佢提議附近既王家沙都唔錯☺ 食飽可以快快趣返公司。我地每人叫左1客一人豪華lunch set🥢 個餐都好多野食好夠飽😋·🔹️一人豪華自由選  HKD$118******************************◾點心拼盤拼盤包括生煎包🥠及煎餃🥟各一件,兩款都漲卜卜,結實又飽滿🤩 生煎包裡面都幾多湯汁💦 煎餃皮則厚左啲,生煎包略勝一籌呢~·◽湯羹是日老火湯🥣 / 正宗酸辣湯🌶 二選一,同朋友都揀左要酸辣湯。湯入面配料都幾豐富😚 荀絲、冬菇絲、木耳絲、肉絲等,味道唔算好辣,酸味就好夠👍 質感濃稠,一小盅份量都幾多,幾飽肚的。·◾小菜 (配白飯 / 陽春麵一碗)都有幾多選擇,分別揀左四川回鍋肉🐖及紅燒獅子頭🦁烤菜,份量適中。四川回鍋肉味道少少甜,但完全無辣度😆 同平時食到嘅有點不同。回鍋肉係薄切既瘦肉片🐖煮得好入味,好適合配白飯吃🍚而紅燒獅子頭入口好快已鬆開,醬汁味濃🤤 而我則喜歡口感較結實點的。·◽飲品自家製鮮豆漿🥛唔會好甜,感覺較健康呢~

🔹️一人豪華自由選  HKD$118

◾點心拼盤

◽湯羹

◾小菜 (配白飯 / 陽春麵一碗)

回鍋肉係薄切既瘦肉片🐖煮得好入味,好適合配白飯吃🍚

◽飲品
自家製鮮豆漿🥛唔會好甜,感覺較健康呢~
2021-03-31
Type of Meal