2024-03-21 32 views
👍🏻三文魚刺身,三文魚刺身油香非常重,而且食得出餐廳用嘅來貨絕對唔係雪藏貨,每一件都非常厚,口感非常好,我同朋友都非常鍾意食三文魚,所以本身對三文魚都好揀擇,令我哋有驚喜嘅係呢一間三文魚嘅刺身非常好食,十分值得推介俾大家👍🏻甜蝦刺身,甜蝦刺身簡直就係我哋嘅最愛,呢間餐廳嘅甜蝦刺身同平時放題食到嘅唔同,每一隻都非常鮮甜,而且肉質我哋都覺得OK,冇諗過喺串燒舖都食到呢一個質素,令到我哋喜出望外👍🏻自家製豬軟骨拉麵,豚骨拉麵亦都係我哋想推介俾大家嘅其中一樣嘢、拉麵嘅份量都比正常多,以呢個價錢嚟講真係冇得輸,而且拉麵嘅湯底都唔會非常咸,我哋都覺得非常適中,佢自家製嘅豬軟骨非常值得推介,有4大件,非常入味,我同朋友都非常鍾意👍🏻溫泉蛋牛肉丼飯,牛肉嘅質素比我哋想像中好,而且絕對唔會好鞋好硬,拍得住出邊連鎖店嘅牛肉飯,而且份量嚟講都唔算少,加埋溫泉蛋嘅配搭,好match!👍🏻芝麻雞翼 ,咁啱見到小食嘅Menu上面有呢一個芝麻雞翼,所以就叫一份試吓,芝麻雞翼,熱辣辣,而且味道都非常好食,三隻嚟講,價錢算係中間,收費亦都合理!餐廳嘅店員非常好,而且好friendly, 鍾意食串燒嘅朋友絕對唔可以錯過呢

餐廳嘅店員非常好,而且好friendly, 鍾意食串燒嘅朋友絕對唔可以錯過呢一間餐廳!