2022-07-09 12 views
雲壽司 地址: 中環德己立街17-19號德和大廈地舖中環架平民價omakase 壽司,中午食要向比晚市再抵d,抱著每一元都發揮最大作用架我,來到食個豪lunch$198壽司拼盤10件油甘魚,深海池魚,甜蝦,真鯛,立貝,三文魚籽,吞拿魚腩,北寄貝,辣味三文魚。有海膽同魚籽已教我高興,厚切刺身片肥美富油脂,多得舖到白飯也看不見。$208北海井,吞拿魚腩,油甘魚,赤貝,牡丹蝦,海膽,三文魚,三文魚籽,大集合於一碗中,鮮味爆發。赤貝甜鮮,三文魚油感極高,入口即溶,魚籽咬開鹹香多汁。附湯同沙律同女朋友兩個人食架價先, 加起才等於其他鮨店一個人收費, 平一半有多。而論味道質素甚至份量, 都是跟足omakase, 大推!
壽司

地址: 中環德己立街17-19號德和大廈地舖

$198壽司拼盤10件

赤貝甜鮮,三文魚油感極高,入口即溶,魚籽咬開鹹香多汁。

附湯同沙律