唔講唔知🤔 原來 #淘大商場 間 #稻香 搬咗過嚟戲院樓上,雖然係新裝修,不過樓底實在太矮,嘈吵嘅聲音被困住、整個環境感覺都幾侷促😅 不過價錢勝在夠親民,我哋七個人叫咗個六人套餐,$1140已經包咗七個餸,仲有 #燉湯、#糯米飯 同 #奶黃卷 做 #甜品,啱晒一家大細嚟幫襯☺️ 不過前台嘅服務員態度真係有啲離地,當住客人面前都可以講是非🤯 唯有當借咗聾耳陳隻耳,咩都聽唔到🙂‍↔️🙂‍↔️講返啲食物,款式同味道都唔差,大大條 #清蒸金花斑,係老竇嘅至愛♥️ 佢每次都要加個白飯再淋上魚汁一齊食,佢話咁食認真一流🤭 而我就比較鍾意佢哋嘅燉湯 #鮑魚海中寶,湯料睇嚟都幾豐富,啖湯非常鮮味🤤 而佢哋嘅糯米飯亦都炒得幾乾身,搞到我忍唔住一啖又一啖放入口🤭🤭不過每次嚟幫襯,我覺得最敗筆嘅都係佢哋嘅 #自助沖茶模式 同埋 #員工嘅服務態度 … 或者呢啲就叫 #正宗港式風味 啦😅😅📍 稻香(九龍灣) 牛頭角道77號淘大商場3期2樓S159, S171-175號舖

2024-09-28
Type of Meal