2023-07-12 94 views
假期去葵廣掃街特別多人,決定轉場去附近嘅葵芳廣場舒舒服服坐住食仲好😋餐廳主要係食串燒🍢下午時段黎仲有套餐可以叫❤️時間仲去到17:30👍🏻呢度串燒最特別嘅係超多口味揀❤️椒鹽、孜然、蜜糖、沙茶、黑椒、沙嗲、蒜蓉、鹹蛋黃、泰式汁、麻辣、避風塘、燒汁任君選擇🤣環境都幾闊落~臨晚市前就開始多人喇,假期如果想食可能要好似我哋咁早啲嚟🙈大啡菇好多汁😍新鮮燒出嚟熱焫焫,好惹味!串燒色澤幾靚❤️我哋主要叫咗孜然同埋椒鹽味比較鍾意魷魚鬚串🐙燒得好香而且好入味羊架比想像中大塊同厚,冇騷同雪藏味😋燒到好似燒菠蘿咁靚🤣玉子燒本身甜底就揀返個甜嘅蜜糖汁,食落好鬆軟蛋香味好出😋原條茄子好好食,多汁,味道好夠👍🏻同朋友share食必點多士呈金黃色,鹹蛋黃醬好多但食落唔會膩🙈幾特別最後叫多兩杯嘢飲~水蜜桃果肉梳打同百香果梳打🍹跟餐可以用優惠價升級❤️唔會太甜幾解渴,抵!

大啡菇

大啡菇好多汁😍新鮮燒出嚟熱焫焫,好惹味!
串燒

串燒色澤幾靚❤️我哋主要叫咗孜然同埋椒鹽味
比較鍾意魷魚鬚串🐙燒得好香而且好入味
羊架比想像中大塊同厚,冇騷同雪藏味😋
玉子燒

原條茄子

原條茄子好好食,多汁,味道好夠👍🏻同朋友share食必點
咸蛋黃多士

多士呈金黃色,鹹蛋黃醬好多但食落唔會膩🙈幾特別

Type of Meal
Tea