2023-08-25
Pizza King🍕今次嚟到大角咀呢一間Pizza舖頭,佢哋又可以堂食又可以外賣嘅~今次嚟到試咗佢哋嘅二人套餐!$268 就包咗一個前菜、一個意粉、一個薄餅同埋兩個飲品!🈹🈹🈹呢個套餐平過散嗌唔少,建議大家有興趣嘅話都可以嗌套餐!😆😆提提大家,住附近嘅外賣自取,仲有88折優惠添!🙈🙈咁抵!你唔係唔試吓呀?鹹蛋黃醬雞翼(4隻)🐔超級爆炸多鹹蛋黃,真心唔係講笑!店員一拎過嚟就已經聞到好香鹹蛋黃味!順帶一提,我好耐冇見過餐廳俾咁大隻雞翼,所以覺得又好食又抵食!🙈🙈卡邦尼煙肉忌廉意大利粉🍝 份量都幾多,兩三個人share都完全冇問題👌🏻佢哋全部意粉都係即叫即整,而且意粉嘅掛汁能力都幾好👍🏻海鮮什錦至尊薄餅🦐🍕Pizza分別係由馬蘇里拉芝士、海鮮什錦、車厘茄、紅洋蔥、火箭菜同埋番茄醬🥫組成,海鮮嘅份量都幾多,基本上每一啖都可以食都唔同配料~pizza餅底全部都係自家製造,仲要全部都係採用德國麵粉,難怪餅底特別香脆,特別好味啦!😋😋意大利血橙未果汁有汽水🍊(套餐加$10)好少見餐廳有呢一隻汽水揀,所以叫咗一個嚟試吓,同行朋友覺得幾似細個飲過嘅一隻橙汁😆(尋回兒時味道👅)可口可樂🥤
鹹蛋黃醬雞翼(4隻)🐔
卡邦尼煙肉忌廉意大利粉🍝
海鮮什錦至尊薄餅🦐🍕
意大利血橙未果汁有汽水🍊(套餐加$10)
可口可樂🥤