2022-03-12 108 views
<抵食好味台灣菜>😋已經好耐冇去過台灣, 好懷念當地既美食. 所以間中都要食下台灣菜滿足下自己😎 今次去左<九份飽>, 因為疫情關係暫時冇得堂食, 只可以外賣自取.<滷味拼盤> {$36}😋~ 有雞翼, 牛肚, 豬耳, 豆腐, 雞蛋. 份量多而且好入味. <月亮蝦餅> {$33}😋 ~ 熱辣辣脆卜卜, 一份有6件, 正<香酥雞扒魯肉飯> {$49}😋 ~ 有4件雞扒, 酥炸到好香口, 魯肉份量多. 大滿足<九份芋圓> {$36}😋 ~ 當然唔少得我最愛的芋圓啦. 有超多超多粒既芋圓, 另外仲有珍珠, 紅豆, 豆腐花 & 仙草.另外食台式菜, 又點可能唔order 番杯珍珠奶茶嘆下呢🤩整體食物抵食又好味, 而且款式選擇多, 梗有一款啱你揀.🧋餐廳 : 九份飽
<抵食好味台灣菜>😋

另外食台式菜, 又點可能唔order 番杯珍珠奶茶嘆下呢🤩

整體食物抵食又好味, 而且款式選擇多, 梗有一款啱你揀.

🧋餐廳 : 九份飽
2022-03-12
$100 (Lunch)