2020-10-25
二人餐 ($318)呢個價包左2個主食、1個小食、2杯野飲同2個甜品,好平😂1. 日式咖喱吉列魚柳飯魚柳好脆好大塊,飯量好多,最正係有唔少既薯仔,好入味之餘又好淋好粉,我喜歡的口感2. 忌廉雜菌意粉又係好大兜,冇諗過有黑松露係上面,見到果時好surprise! 忌廉汁有一定濃稠度,所以掛得到上d意粉,另外意粉都唔會太淋,有一定咬口3. 蜜糖芥末雞翼有5隻!主要係淋左蜜糖芥末汁,雞翼都算滑架4. 繽紛樂x榛子醬x鮮奶5. 可可脆米x栗子醬x朱古力兩款都係極度邪惡🤣 但係上枱果下真係幾打卡able,間唔中都想放縱下既,大眾甜度。特色飲品要加錢,但飲品多到佔左半本menu🤭可以慢慢揀6. Tiramisu係一般朱古力蛋糕咁樣,我覺得比較普通7. 焦糖燉蛋呢個反而唔錯,燉蛋滑返d就再好d,驚喜位係佢地可以幫手寫happy birthday!真係bonus!!cafe入座率唔算好高,所以坐得幾舒服,2個人靜靜傾計都唔錯
二人餐 ($318)
呢個價包左2個主食、1個小食、2杯野飲同2個甜品,好平😂
1. 日式咖喱吉列魚柳飯
2. 忌廉雜菌意粉
3. 蜜糖芥末雞翼
有5隻!主要係淋左蜜糖芥末汁,雞翼都算滑架
4. 繽紛樂x榛子醬x鮮奶
5. 可可脆米x栗子醬x朱古力
6. Tiramisu
係一般朱古力蛋糕咁樣,我覺得比較普通
7. 焦糖燉蛋