2018-10-22 529 views
下午3點幾,去尖沙咀探朋友,咁啱撞正佢食飯時間,陪佢食飯,帶左我嚟呢到食,呢到嚟得既都係熟客,而且呢個時間嚟食既全部都係sales,一嚟到已經見到有周大福,Chanel,Dior既職員,仲有一枱應該係打嚟book位兼叫定嘢食,人未到已經上定菜,不過有蓋蓋住,而且2,3分鐘後佢地就到,一坐低就有得食,啱晒爭分奪秒既佢地。星期一至五每日有一個特價餸,外賣自取仲有8折,呢個價錢而家出面真係好難搵,仲要佢味道雖然唔算得上好好食,但一d都唔差,中規中矩,而且份量都唔會好小。你叫一個餸仲跟一罐汽水,例湯(雖然有味精),白飯(可選菜飯,不另收費),最後仲有糖水送,而且冇加一收費,真心抵。呢d食堂如果唔係有人介紹或帶你嚟根本唔會知,仲要係上樓。

呢d食堂如果唔係有人介紹或帶你嚟根本唔會知,仲要係上樓。
2018-09-25
$60 (Tea)