2017-11-22 32 views
周六帶阿囝學完游水,又係周圍搵食嘅時候。喺大角咀兜左幾個圈,其實條街好多餐廳,見呢間企企理理,埋去睇吓有乜食。係門外揭下餐牌嘅時候,竟然比阿囝見到個兒童餐!又話有車又話有飛機乜乜乜,唔使問梗係入咗去啦!🤣🤣🤣平日好少俾佢呀兒童餐,因為佢實食唔晒,睇多個食!今日冇辦法,係佢自己揀嘅餐廳,自己打開餐牌叫咗個汽車兒童餐!🤣🤣🤣我就最鍾意食咖喱牛腩飯,呢到d牛腩大大件,似係牛條,味道幾香濃,又夠辣,如果淋少少會好d!老公叫咗手打牛肉漢堡,呢個價錢,食到咁質素!阿囝個車車兒童餐到咗!買相都真係幾得,佢開心到不得了!自動自覺食唒,只係意粉最底部冇乜醬汁,可能係佢唔記得撈下佢!見到有Apple cider 冰冰,終是叫了一杯,順便再叫一客大食拼盆送下酒!最後食到5點半,而且飽到連夜晚飯都食唔落!二百元三人分,真係好鬼抵食。

老公叫咗手打牛肉漢堡,呢個價錢,食到咁質素!
2017-11-18
$70 (Tea)