2021-06-10
同事就快轉工,所以決定食餐飯farewell下佢,本身諗住食燒烤 但又時間太短,又 諗住食book任食打邊爐又book唔到,見到鮮入圍煮又多人食又有75拆就決定try try。 因為有book位可以立即入座,環境正常但地板癡粒粒,叫左沙爹+蕃茄湯 , 食物係安格斯牛肉+牛胸油+ 豬肉片+羊肉片+冰豆腐+響玲+水油+牛柏葉+雲吞+水餃+牛丸+油麥菜+妊娃菜 沙爹+蕃茄湯 , 一般 無特別味道 應該加錢試好D嘅湯安格斯牛肉+牛胸油 , 兩樣都幾好 百幾蚊 份量都夠,幾好食 有厚度又有肉味 ,不過牛胸油平50蚊 可以叫多轉豬肉片 ,一般 無特別味道羊肉片, 幾好食 又無咩蘇味 ,唔食羊的朋友都可以接受 $78都可以一戰冰豆腐,一般 無特別味道 ,其他打邊爐店好食D 牛柏葉 /響玲/雲吞/水餃, 一般 無特別味道牛丸 , 好食有之士 ,我叫左兩轉 油麥菜+妊娃菜 , 一般 無特別味道 , 32蚊份量太小 有75拆 , 最後1200 四人 , 1人300蚊 又叫左幾支啤酒飲 , 價錢幾合理 .
因為有book位可以立即入座,環境正常但地板癡粒粒,
油麥菜+妊娃菜
沙爹+蕃茄湯 , 一般 無特別味道 應該加錢試好D嘅湯
豬肉片 ,一般 無特別味道
冰豆腐,一般 無特別味道 ,其他打邊爐店好食D
牛柏葉 /響玲/雲吞/水餃, 一般 無特別味道
牛丸 , 好食有之士 ,我叫左兩轉
油麥菜+妊娃菜 , 一般 無特別味道 , 32蚊份量太小