2023-06-26
今晚同屋企人慶祝生日,所以黎左殿大喜屋食放題,餐廳寬闊,坐得又舒服,有卡位。以QR code 落單,入面都幾多食物嘅款式。同埋重點係餐廳竟然做緊上湯龍蝦伊麵任食🥰份量多同埋有大大塊龍蝦肉🦞味道同中菜館食嘅質素一樣👍🏻☺️自助區有前菜,熟食,飲品(酒類,汽水,果汁等)花膠雞燉湯🤤味道好香,唔膩,入面有厚厚嘅花膠🤩仲有可以排海膽手卷&深海皇帝蟹肉手卷等🤩海膽手卷上面蓋左大大片嘅海膽,帶濃陏海嘅鮮味🥳刺身款式好多😋我哋點左勁多拖羅🥰肉質超鮮嫩,味道好鮮味😍同埋放題好少有拖羅食任食🤩三文魚,帶子刺身都係厚切🤓赤蝦大大隻🤤壽司都係放題嘅主打項目,有勁多特色壽司🍣,當中有新派卷物,火炙壽司等❤️海膽拖羅壽司最吸引🤤肥美嘅拖羅加埋海膽係絕配👍🏻串燒泰式大頭蝦燒得香脆帶炭燒味😍唔會太乾,和牛簿燒係大大片嘅和牛,燒得岩岩好🥳帶香香牛味👍🏻甜品有海燕窩椰汁燉木瓜,味道帶木瓜嘅清香,飲完好滋養☺️仲有Häagen-Dazs 雪糕任食🤤