2020-12-04
唔想就住就住咁叫野食,最好當然係食放題唔使煩😎好多人都會覺得放題硬係質素會差D咁,但食過燒鬼嘅放題絕對會改觀😉我地今次宵夜時段21:30-23:30入座,價錢為每位$348一出LIFT口已經見到店鋪個LOGO,夠搶眼,內裡環境型格風格路線,再加左D日本畫風點綴一下,幾有格調😎枝豆:最啱一邊傾住計一邊食住嘅小食😃泡菜豆腐(豆腐鬼): 少少辣辣地夠醒胃🙂中華海蜇:爽口彈牙三文魚、甜蝦、榮螺片山葵漬(榮螺鬼)、帶子、墨魚刺身:每款刺身都叫左,擺盤都放得精緻😍刺身夠新鮮又肥美鮮甜,榮螺鬼爽口,加左D山葵漬幾好味😋柚子醬油和牛壽司、鰻魚壽司、明太子醬帶子炙燒壽司:要食當然點返D特別D嘅款式,和牛配合柚子醬味道更加清新,帶子炙燒過後,再加少許明太子醬喺上面帶出D味😉鰻魚壽司肉質唔錯,食落冇骨先黎張合照🤩和牛拼盤:牛冧肉、前胸肉、內側腹肉、上小排肉,用上惡鬼造型擺盤,幾特別幾有心思😍另外仲有提供牛油脂黎燒一燒個爐,咁燒野食嘅時候就唔會咁癡網👍🏻和牛肉靚,基本上輕輕燒一燒就食得,牛味重兼且香,肉質嫩滑唔會韌,就咁食已經唔錯😋仲有蔥油,辣粉,醬汁可以點黎食,個人認為配上蔥油更加香口🤤補多張合照🤩叫左D我
中華海蜇:爽口彈牙
食左好多野,飽一飽離開😆呢到絕對唔會因為放題形式而將價就貨,保持到高品質食物水準,咁高質素之餘仲要有咁多款式可以食,如果平時出面散叫的話實貴好多,呢個真係相當抵食性價比夠晒高🤩👍🏻職員都幾NICE,出菜速度都幾有效率,值得一讚👍🏻可以再ENCORE多幾次🤤🤤