2022-08-13
今日搵到呢間瀛豐放題料理專門店, 二百零蚊可以任食日式同埋泰式放題,加138蚊仲有海膽帶子, 生蠔同埋啤酒任飲🤩 生蠔,帶子同海膽質素幾好,唔使問一定加錢試下啦😆🌟刺身船一坐低餐廳已經幫你安排一份,分量同款式都好足, 全部都好新鮮, 油甘魚同三文魚好肥美, 個珍寶赤蝦真係好大隻, 好滿足🫶🏻🌟生蠔法國皇家生蠔, 生蠔size好大,我相信係0或1號,最重要係隻隻都飽滿新鮮, 相當唔錯,一定要再叫呀😆🌟海膽帶子呢個組合又幾正, 帶子size唔細,解凍得幾好, 海膽都唔會出曬水,食得到鮮味,又係重點出擊項目😆日式嘅食物仲有天婦羅,壽司等等都唔錯👍 泰式方面選擇更多, 我最鍾意係炒蜆,炒菜,鑊氣十足。 另外泰式生蝦,豬頸肉,串燒,燒扇貝等都幾正👍由於餐廳生意好,我發現有少少漏單嘅情況,但但唔算嚴重😆 餐廳職員都好幫手,同佢講返都好快更正返👍👍 大家如果經過銅鑼灣食嘢,又想食生蠔刺身嘅話呢個價錢絕對可以考慮🫶🏻
🌟刺身船
🌟生蠔