2016-09-05
有日行過見到,有間店好多人等位,應該係新開,就諗住要去試下,打電話BOOK 問邊日8:00有位,接線生話滿座,心諗有無咁多人食呀!要下星期先有,返正住就近,D野食都試過晒,試下都無妨。去到,又係好多人,好彩BOOK 左,好快有得有。D員工都幾有禮貌,幾好笑容。仲好有耐性咁介紹D野食比我地聽,我地4個人,叫左凍鮑魚,隻避風塘炒蟹,,黑松露蛋白炒飯,鮑魚好有口感,D汁好正,如果多D汁更好,之後黎左個豆腐,味道剛剛好,豆腐超滑口,送白飯一流,跟住隻蟹就黎啦! 好新鮮! 我D朋友全都不食辣,我只好配合他們,嘩!但係走左辣都好惹味,真係想食晒成碟蒜,之前食過其他店,走辣無咩味,好少有店,可以合我地不食辣的避風塘都咁好味,下次真係有D想試下辣,應該仲正!唔知有咩秘訣!最後有個黑松露蛋白炒飯,炒得好乾身,不黏,好均勻!總括黎講,服務很好,食材很新鮮,廚師味味都整得好有心思,價錢合宜!有驚喜! 要多D黎試下其他野食先得!
Other Info. :
成晚都好多人食,D位再多D,地方再大D就好了!