2023-05-20
今次去到旺角TOP地庫嘅大將食呢個日式放題嘅火鍋!整體嘅體驗都唔錯,值得下次同埋朋友一齊再嚟食多次!入到門口有嘅女仔店員叫我揀咗食咩餐先入座,我就揀咗個最頂級嘅日本北海道和牛!然後就有個高高地嘅男仔帶咗我入去坐低,跟住叫我揀湯底,我就揀咗個壽喜燒湯,甜甜地又幾好味,幾乎唔使落太多其他嘅調味料!個帶眼鏡嘅男店員都幾有禮貌,同我好快上咗湯底之後又幫我上咗兩盤肉,有牛有豬同埋雞肉,唔使坐喺度等咁耐,行經過見到我食淨少少又主動問我需唔需要再加嘢食,又主動幫我加湯,服務態度一流!啲肉都有幾種,日本北海道和牛上肩肉、熊本豬梅花肉、澳洲和牛牛小排、安格斯牛小排、和牛胸腹眼、同埋兩種牛肩肉!勁多唔同嘅種類比我揀黎食,就連海鮮都有唔少嘢可以揀,非常滿意!有啲美中不足嘅係,當日自製窩夫機好似無嗮啲蛋漿冇得整好可惜。同埋唔知嚸解係人手落單,見到個男員工喺全場周圍走來走去又幫人落單又幫人加湯又要執枱,我睇到都覺得佢哋幾辛苦。如果用返二維碼落單相信會方便好多!但整體而言,呢間火鍋店係值得下次再回顧!
但整體而言,呢間火鍋店係值得下次再回顧!