2023-11-18 968 views
同朋友好耐冇見,約左係呢間餐廳食放題,見佢選擇好多。上到去職員好友善同安排係卡位座。環境就周圍都係一d日式的佈置同動漫周邊。入座會送刺身拼盤,店員拎上枱我地全部人都嘩一聲,因為有生蠔、海膽、三文魚、帶子、北寄貝、蚌、八爪魚、就連蝦都有4款,牡丹蝦、虎蝦、熟蝦、甜蝦等等,樣樣都新鮮好食,對得住放題的價錢。跟著就上火鍋,火鍋用左好特別的盤,兩邊有個龍頭去噴煙,好靚。放題食物用手機落單,款式都好多,抵讚炸物香口,冇油益味,其中有吾少特式食物,其中麻辣小龍蝦味道吾錯。仲有壽司類都好高質,上菜用特式的木架即刻加分。飲品同甜品都可以係雪櫃拎需然都好飽,但見佢雪櫃的雪條款式好特別又好食一定要食返條先,滿足的一餐可以舒舒服服同朋友飽吃一頓。
同朋友好耐冇見,約左係呢間餐廳食放題,見佢選擇好多。上到去職員好友善同安排係卡位座。環境就周圍都係一d日式的佈置同動漫周邊。入座會送刺身拼盤,店員拎上枱我地全部人都嘩一聲,因為有生蠔、海膽、三文魚、帶子、北寄貝、蚌、八爪魚、就連蝦都有4款,牡丹蝦、虎蝦、熟蝦、甜蝦等等,樣樣都新鮮好食,對得住放題的價錢。跟著就上火鍋火鍋用左好特別的盤,兩邊有個龍頭去噴煙,好靚。放題食物用手機落單,款式都好多,抵讚炸物香口,冇油益味,其中有吾少特式食物,其中麻辣小龍蝦味道吾錯。仲有壽司類都好高質,上菜用特式的木架即刻加分。
飲品同甜品都可以係雪櫃拎
刺身拼盤