2021-07-13 164 views
喺荃灣嗰邊放工行過去愉景新城 諗住搵吓嘢食對面有間泰國嘢二人套餐幾平所以就入咗去試吓去今日係星期六 見到都唔係話好多人食全場得三四張枱 全部人都去晒隔離大家樂食飯😂😂個環境係幾舒適同埋乾淨二人套餐餐牌真係好抵我哋加埋嘢飲都$300左右買單,咖喱炒軟殼蟹🦀我覺得佢隻醬汁比較淡味食落去 唔會好津津有味嘅感覺好彩冇加錢轉蟹 佢個汁真係唔太好食炒雜菜 🥬🥦🥕呢個就好夠味 蒜蓉味炒得香不過如果泰國餐廳得呢樣嘢好食呢講就真係唔係咁合格海鮮菠蘿炒飯🍍🍚炒得唔夠有鑊氣 唔夠熱嘅感覺好似他炒左一之後有人嗌就攞返黎叮不過我覺得都尚算還可以個味道冬陰功湯🥣我覺得都尚算不錯 有海鮮嘅味亦都有辣味因為佢唔會好鹹 味道剛剛好串燒 一牛一雞🐮🐔我覺得串燒反而幾出色個沙嗲醬都好好味呀 呢個都值得加錢去食炸蝦餅都熱辣辣 不過似係出邊買返嚟唔係自己整嘅感覺總括而言其實我覺得如果係間唔中想食下泰國嘢都可以頂下癮 佢如果你話真係好正宗嘅話佢就唔係啦 集團級數食物嘅感覺 荃灣仲有好多泰國嘢好食 都有好多有特色 所以大家可以考慮吓其他餐廳 但係如果你話抵食咁呢度價錢係唔錯 三百幾蚊可以食咁多嘢 大家可以再篩選下 不過我下次應該唔
喺荃灣嗰邊放工行過去

唔係自己整嘅感覺

總括而言
不過我下次應該唔會再嚟啦👉🏻👈🏻
2021-07-10
$150 (Dinner)
炒雜菜
菠蘿海鮮炒飯