2024-07-14 150 views
覺得好耐冇食過burger所以就上OpenRice睇吓見到呢間食評都幾好又抵食 所以就嚟試吓手打安格斯牛漢堡佢個安格斯牛好Juicy又好厚 仲要加埋秘製嘅沙律醬 個burger高質過麥當勞嗰個好多🤣脆炸乳酪雞漢堡個雞係新鮮炸起嘅 熱辣辣 脆卜卜 再加埋啲乳酪醬個味道都好夾🤤個套餐$58就已經配埋沙律或者薯條再加一罐嘢飲 真係好抵食🤩我哋就揀左沙律 因為我地想另外叫啲小食嚟試下😚個沙律都好colourful 再加埋啲胡蔴醬 唔鐘意食菜嘅人都會食啲呀🤣炸魚薯條炸魚好脆 一啲都唔腥 舊魚仲要幾滑添 我好鐘意食😋薯條就當然係黑松露芝士薯條好食啲啦🤣黑松露芝士薯條佢嘅黑松露芝士唔係黑松露芝士醬 而係真係黑松露再加芝士碎再配上粗薯條 又新鮮熱辣辣炸起 味道真係幾唔錯👍🏻

手打安格斯牛漢堡

脆炸乳酪雞漢堡