2024-05-19
店舖環境空間幾大,有好多座位,可以一人或多人黎,燈光明亮,抽氣系統唔錯,唔會成陣油煙👍🏻👍🏻餐牌選擇唔少,有唔同價位嘅set揀,唔夠可以再額外單點肉類同甜品😋😋而且而家做緊優惠,點燒肉套餐加$1就可以即刻換購一份雞腿肉我哋叫咗兩個餐,分別係極上牛小排套餐$98同牛舌芯套餐$98,同埋各自加$1換購咗一份雞腿肉🤤🤤🤤每份套餐都包含一碗白飯、麵豉湯同沙律菜,白飯煮得幾好,粒粒分明,麵豉湯調味剛剛好,沙律菜幾新鮮~個人推薦極上牛小排👍🏻👍🏻👍🏻牛小排肉質偏嫩,有雪花,牛味唔會過重,有時唔小心燒太耐,肉質都可以保持好嫩口牛舌芯厚薄適中,每塊都切得好均勻,食落相對比較有咬口,煙煙韌韌,點配燒肉汁更加好食🥰雞腿肉比想像中大份🤣🤣好抵,侍應教我哋燒嗰陣要雞皮向下,果然燒完又嫩又多汁,仲唔會痴底😋😋😋