2015-02-03 235 views
點解會冇人比comment既?好啦,等我寫下!都係前一晚睇到S先生外賣過,所以黎試下既,餐牌上都有唔少選擇,都係普通出面食到既甜品,但係.....都好難揀😱前晚睇到S先生send黎既相已經好想食,而家見到現場版仲開心,好抵食呀,咁都係$28,「腸粉」好彈牙,唔會好厚,旺角好出名果間好厚唔好食,呢間做到岩岩好,亦唔會太大陣椰汁味(本身麻麻椰汁😅)入面芒果肉好甜,加埋上面芒果汁,味道岩岩好,食唔停口囉(好驚S先生又搶埋食😂)另外最驚喜係有好多生果伴碟,而且全部好新鮮好甜,平時食開閒閒地都$4/50碟,冇生果,呢道一大堆圍住個碟比你,好感動👏楊枝金露我唔得閒試,S話ok😅下次會再試佢木瓜奶凍😋
點解會冇人比comment既?好啦,等我寫下!

楊枝金露

楊枝金露我唔得閒試,S話ok😅

下次會再試佢木瓜奶凍😋
2015-02-03
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$30 (Last Night Supper)