2019-01-30 287 views
今日下午 ,中午飯的時候, 因為好多同事去了開會,所以自己一個人靜靜雞走咗去食日本嘢!平日同事都讚這間食店的日本嘢好好味, 所以今日便打算試一試!一入到店內, 非常之寧靜 ,裏面有日本的特色 ,坐低後急不及待叫我最喜歡食的日本當! 平日一個日本丼都要大約 100元, 今日我叫一個海膽什錦丼都只係92元,非常抵食!本來都擔心 海膽會有腥味,怎知一嚟到, 一口把這個海膽放入口, 已經感受它的海水鮮味及淡淡清甜,現在想起都有指甲留香的感覺! 他除了有主食外,還有甜品 、前菜、燉蛋 、麵豉湯,因為中午的關係,它不用加一服務費!所以今日的日本餐非常抵食!

所以今日的日本餐非常抵食!