2010-08-03 14 views
星期六約左幾個朋友仔黎個飯局,一直想試試fat angelo's.見open rice又有coupon,仲唔俾我大大個藉口黎試試呢間意式美國菜田園沙律+麵包籃先送上跟主菜的麵包同沙律,好似座山咁高的麵包籃未食睇見都飽飽地.麵包外脆內軟加埋黑醋,橄欖油伴吃,不錯!當中的麵包條最討我歡心~沙律大大份絕不欺場 而且都幾新鮮 十分醒胃烤雞凱撒沙律雞肉烤得老老的 唔嫩口 不好吃 個dressing味道都不太好 呢個沙律比起送既失色好多 真係估佢唔到呢炸雞翼併燒豬肋骨甜甜的燒烤醬豬肋骨 肉質十分軟腍 味道很好 因為cool牙咬唔到炸雞翼無試,聽朋友仔話都不錯吃辣肉腸pizza用左open rice coupon加$1換的 蕃茄醬甜甜的味道,加埋肉腸片的肉香味 配埋啤酒大口大口吃真係一流!黑松露醬鮮蝦燴意粉一出埸我地都你眼望我眼,d黑松露醬哩埋左係邊度??算啦,食落味道都唔錯 蝦肉爽口 意粉彈牙 但我諗用放大鏡都搵唔到d黑松露醬囉白酒燴鮮青口 啖啖肉肥美青口加埋creamy白酒醬汁 好好吃 旁邊的蒜蓉包點埋d汁一齊食好快吃光光tiramisu朋友仔個個舉白旗投降食唔落 仲好~~無人同我爭最愛既ti

tiramisu朋友仔個個舉白旗投降食唔落 仲好~~無人同我爭最愛既tiramisu
"芝"味十足 蛋糕本身也很濕潤 惟一唔好就係酒味淡到feel唔到啊
服務則有待改善,客人唔算多但都漏單同落錯野,訓醒未呀佢地?
用左coupon埋單每人都係百幾蚊,十分抵~!!點左咁多菜都食得晒,我地幾個女仔要捧住個肚走,食完呢次真係變左肥天使喇><
2010-07-31
$180 (Dinner)