(Non-member)
2011-01-02 4 views
知道食評一向也不錯, 所以一直很想試試, 剛與再來香港的Bejing朋友逛銅鑼灣,朋友話只可用40分鐘內的時間用膳(因要shopping),見到街邊有人派傳單,知道時代廣場後面有間日本料理, 就同朋友去試試,在天時地利之下, 作出了不錯的選擇.我叫了什錦魚生粒飯定食,幾新鮮, 也非頭頭尾尾的什錦碎,蒸蛋也很滑 .朋友叫了蝦天婦羅定食 份量真係幾多下,炸漿唔厚無乜油,材料食得出係新鮮,連果兜天婦羅汁都熱辣辣出煙架,推介 ~ 麵豉湯味道不算差,很夠料,但就不夠熱總括來說, 店內環境整潔乾淨,不焗促, 服務亦殷勤週到, 價錢合理, Bejing朋友很滿意啊!

麵豉湯味道不算差,很夠料,但就不夠熱
Bejing朋友很滿意啊!
2011-01-01
$80 (Lunch)
  • 蝦天婦羅