2021-04-16 766 views
平日夜晚,放左工去呢家係food court入面既炑八。其實佢係獨立一個餐廳,唔係food court 形式咁坐。其實呢間餐廳本身都有人食燒肉,抽風系統做得好,本身都冇乜油煙,可惜對面嗰間鐵板燒實在太油煙,吹晒過嚟😓😓😓我真係好怕油煙味,所以影響咗印象。💋前菜,好好食,最鐘意大豆芽,有麻油味。💋流心蛋牛肉飯58汁好好味,牛都好入味,好抵食。💋牛肋骨煲82老公超鍾意食,佢成日食(其他分店),有好多舊牛肋骨。不過我一般,我嫌佢有點攝牙。💋甜辣炸雞(半份)+柚子茶(1杯)+薯條68我開頭以為睇錯價錢🙀 炸雞68?仲配咁多野?原來真係無睇錯! 驚訝了!不過只甜不辣,係完全無辣味,泡菜都辣過佢,但都好味,似蜜糖果種感覺。炸雞唔脆,無骨。薯條好熱,似係岩岩炸好,粗身,佢好淋身唔脆,好有薯仔味,好天然,唔似m記好硬膠好假果種。我本身好鍾意食呢種淋既薯條,所以我忍不住係咁食係咁食。最後太飽,食唔曬,我打包左部分牛肉飯+炸雞。走時8:00開始多人,要等位。一直都好多人叫外賣自取。總評: 埋單200左右,超抵食。唯一係對面鐵板燒油煙味太勁我唔得😭😭😭然後我發現左商場做緊活動,係餐廳消費滿100蚊以上有餐廳
平日夜晚,放左工去呢家係food court入面既炑八。

其實佢係獨立一個餐廳,唔係food court 形式咁坐。

💋前菜,好好食,最鐘意大豆芽,有麻油味。

💋流心蛋牛肉飯58
汁好好味,牛都好入味,好抵食。

💋牛肋骨煲82

💋甜辣炸雞(半份)+柚子茶(1杯)+薯條68

然後我發現左商場做緊活動,係餐廳消費滿100蚊以上有餐廳現金券(念川居),有50蚊,🙀好抵!