2019-07-01 216 views
好耐冇食過自助餐,前幾日近近地喺屋企附近搵咗一間,由餐廳轉做自助餐嘅餐廳。係全部都係有豬肉製成嘅拼盤,當中表現最出色嘅係肋骨!同外面食百幾蚊一碟嘅豬肋骨味道不相伯仲!然後係菠蘿炒飯同埋海鮮意粉。 表現不過不失值得一讚嘅係佢嘅炒飯同意粉都唔會只有餸夠鹹,飯同意粉過淡。呢個牛肉碎肉汁真係啱晒鍾意食肉嘅我!酸酸甜甜可以送一碗飯!隔離嘅手找餅可以配雞絲同鴨胸食!各款炒菜都表現出色,有住家飯嘅味道,當中四季豆更加係我嘅最愛!炒得非常入味!牛魔王盛宴即係由牛肉做主角。酸菜魚嘅味道雖然有些少唔夠酸,但勝在酸菜煮得夠林。三杯雞一打開蓋已經香氣撲鼻, 做到台灣三杯雞嘅效果!最後係每台都會送嘅龍蝦汁海鮮拼盤。材料全部都好新鮮各款海鮮都有。而且仲有鮑魚添!食到濟濟地去沙律吧整返碗專屬自己嘅沙律。仲有港女最愛嘅芋圓地瓜圓!最令我印象深刻嘅事佢有得自己整棉花糖!

呢個牛肉碎肉汁真係啱晒鍾意食肉嘅我!酸酸甜甜可以送一碗飯!
隔離嘅手找餅可以配雞絲同鴨胸食!

牛魔王盛宴即係由牛肉做主角。

酸菜魚嘅味道雖然有些少唔夠酸,但勝在酸菜煮得夠林。

三杯雞一打開蓋已經香氣撲鼻, 做到台灣三杯雞嘅效果!

食到濟濟地去沙律吧整返碗專屬自己嘅沙律。

仲有港女最愛嘅芋圓地瓜圓!

最令我印象深刻嘅事佢有得自己整棉花糖!