2019-08-30
呢間位於地舖嘅餐廳樓底好高 落地玻璃窗比人環境好大好舒適 的確入到去裝潢設計風格等等都好有心思 感覺好chill🥳同朋友一齊聚會係呢到吹下水食下野都唔錯😛-我地點左一個意粉 一個扒 一份甜點 1杯飲品 賣單393 唔洗加一🤩-麻辣肉醬意大利粉 $68份量好大 兩個人分享都可以😉大量炸蒜粒係粉上面 配上調味嘅肉醬意粉味道幾香口 辣道適中 中意食辣嘅朋友應該會好滿 唔係好食得辣嘅朋友食幾啖都可以接受😃-慢煮美國頂級肉眼扒 $218除左有調左味嘅薯條外 仲有沙拉菜 有茄汁同蒜茸汁係旁邊 牛扒叫左5成熟 大大塊 黎到中間少少血紅色 咬落一啲都唔靭😎整體好高質 好食👍🏻- 高興鮮果窩夫 $88呢個製作需時 食完曬主菜都要等一陣子 不過黎到都冇失望 有4件窩夫 咬落好鬆軟 比甜品店的還要好食 上面白色嘅唔係cream 而係yogurt 幾驚喜🤭有藍莓 奇異果 蜜果 士多啤梨配上點綴整道窩夫👏🏻食完真係好飽 可以3-4人share都得🤘-香蕉蜂蜜沙冰 跟餐加$19味道不過不失 香蕉味唔算濃 反而蜜糖水味會偏重 整體唔太甜👅-
麻辣肉醬意大利粉 $68
慢煮美國頂級肉眼扒 $218