2023-12-11
呢間係酒吧餐廳,一坐低就會有粟米片,又有得睇波,相信男士會好鍾意👍🏻⭐️西班牙炒辣肉腸 $88呢個算係幾濃味既tapas,咬落去有肉汁,比較適合配酒👍🏻⭐️西班牙鮮蕃茄煙肉多士 $24/件呢個幾適合做前菜,食落好清新,酸酸地嘅蕃茄配上煙肉,又酸又鹹😎而且好有儀式感同打卡able,會吊起係個架到😊⭐️美國精選安格斯肉眼扒配紅酒汁 $288牛扒我哋叫咗七成熟,火候控制得幾好,肉質好軟,伴碟亦都有鹽可以自己控制返個鹹度。最驚喜係個薯蓉牛油味好重,落足料,牛扒亦都好大塊😎⭐️西班牙雞肉辣肉腸燴飯 $138作為西班牙愛好者一定要食Paella,一上碟就已經重蒜香味,啲飯唔會煮到太淋,口感唔錯,而且裏面非常足料,好多雞同辣肉腸,夠晒飽!總結嚟講,我覺得呢間餐廳嘅菜式份量都幾大,我哋兩個人食,仲要打包一半飯走☺️同埋我哋坐吧枱位仲可以見到調酒師調酒,他非常有功架,下次一定要試吓cocktail!
⭐️西班牙炒辣肉腸 $88
呢個算係幾濃味既tapas,咬落去有肉汁,比較適合配酒👍🏻
⭐️西班牙鮮蕃茄煙肉多士 $24/件
⭐️美國精選安格斯肉眼扒配紅酒汁 $288