2019-04-17 58 views
收工同朋友超一超(chill), 食完飯傾下偈傾下日常生活工作壓力, 朋友介紹下嚟咗尖沙咀嘅呢間酒吧, 貪佢呢度尖沙咀中心夠曬方便就響厚福街嗰棟高樓大廈嘅3樓, 遠處都望到佢嘅招牌, 都幾顯眼上到去裝修格調非常有特色, 人流唔算好多非常適合傾計, 我仲去咗迪士尼泰山森林嘅感覺, 加上霓虹光管燈光效果優美環境唔錯唔錯揀咗窗邊嘅卡位, 聞到成條厚福街嘅熱鬧現場職員職場給我們menu, 比起海旁那邊的幾間酒吧價錢不是十分貴, 非常開心仲有可以同朋友玩, 可惜我哋得兩條友太少人了我們點的酒類飲品來了, 這個叫轟炸機的物體, 上來的時候點火即場飲料, 味道很甜只是酒精很濃再來一杯cocktail, 調酒師剛剛好由於我哋好肚餓咁上嚟, 已叫咗好多好多小食, 飲酒當然唔少得炸嘢啦fish and chips魷魚同埋雞軟骨超好食仲有雞骨腸成枱都係嘢食, 傾咗成晚都係三百零蚊埋單, 已經好抵了非常值得同朋友呢推介推介

環境唔錯唔錯
揀咗窗邊嘅卡位, 聞到成條厚福街嘅熱鬧
仲有可以同朋友玩, 可惜我哋得兩條友太少人了
再來一杯cocktail, 調酒師剛剛好
fish and chips
魷魚同埋雞軟骨超好食
仲有雞骨腸
2019-04-10
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)
  • 轟炸機