2023-07-30 57 views
經過北角和富道見到這間成都小巷米線雞煲非常非常抵食,確實係被價錢吸引入去食!平至$138 1.5hours, 就算想食得舒服d唔咁趕2.5小時都係$178,加埋一$200唔使,仲要任飲飲食,啤酒汽水任飲!簡直係平民福音!任食有雞煲或烤魚,我就要了小辣雞煲,味道唔會太辣但味夠濃郁入味,大量香葱,蒜,香料都好夠味,雞件吸味而且唔乾身,成件事好正夠juicy.食完後就可以放湯變火鍋,自助形式更加貼地更親民,好有街坊街里感覺!火鍋配料這個價錢來講已經超額完成,而且夠乾淨衛生!滑牛入口夠軟嫩好正,牛丸都好多肉汁夠彈牙。有大量蔬菜都新鮮。最後食埋公仔麵做結尾,非常滿足!整體超抵食,質數亦唔錯,午市就做粉麵,晚市火鍋為主!

整體超抵食,質數亦唔錯,午市就做粉麵,晚市火鍋為主!