2020-02-13
星期日同朋友食飯,想去間有得坐低慢慢食慢慢傾計嘅地方,朋友提議食呢間,食過話抵食又幾好味,於是一行人就熱鬧打邊爐一坐底就黎左個雞先,點左少辣,好入味,雞件份量好足,啖啖肉,重點原來雞煲食完係可以REFILL,VERY抵打邊爐既其他配料就出去自助BAR到自取有蝦有魷魚有青口菜都多選擇仲有D熟食既小食,薯條、麥樂雞、鳳爪仲有好多款肉,打邊爐食肥牛係指定動作,但張枱食完雞煲同打邊爐既同時,仲有一個爐可以燒野食,我地係咁烤肉、午餐肉同菠蘿,雙重享受,同時可以嘆兩種唔同口感飲品仼飲,都好多款式揀,拍得住放題既飲品種類,竟然有啤酒都係任飲甜品有雀巢雪糕4隻味,仲有啫喱價錢已經唔貴 仲有好幾款海鮮可以任打, 同雞煲既雞件可以REFILL仼食埋單一個人都係180左右整體值得黎食,咁既價錢同質素同食物選擇,地方又大,坐得舒服,張枱D位完空間好闊唔使迫住食,屬性價比好高
打邊爐既其他配料就出去自助BAR到自取
有蝦有魷魚有青口
菜都多選擇
仲有D熟食既小食,薯條、麥樂雞、鳳爪
甜品有雀巢雪糕4隻味,仲有啫喱
埋單一個人都係180左右