2019-08-25 1298 views
高興,有朋友曾經介紹過此cafe,地方吾錯,食物質素好好,好岩傾計。今日決定一試。雖然我地本身不是東區居民,但如果有好野食,我地都好願意過海,食下新味道。進入餐廳,樓底好高,座位闊落,比起一般餐廳的環境更易放鬆。一打開餐牌,選擇多,價錢又吾貴。今次叫了,慢煮美國肉眼扒 ,咸蛋黃卡邦尼意大利粉同埋心太軟。慢煮頂級美國肉眼扒 $218雖然比起意粉遲來,我地非常期待。雖然係7成熟,但肉質一樣嫰滑,肉汁豐富。好好食,加上有薯條作配搭,係最鐘意既粗薯條。全部新鮮整起,又脆又好食。而且份量都幾大份,塊排成個手咁大!咸蛋黃卡邦尼意大利粉 $96咸蛋黃炸雞就見到得,配上卡邦尼又真是第一次,原來一樣好夾。卡邦尼的味道不是被咸蛋搶走,反而令人越食越想食。而且粉量比一般西餐廳多,不錯不錯。心太軟是用杯上,與平日用碟上又有另一番風味,因為上面兩球雲尼那雪糕,必定會溶係熱辣辣心太軟上面,每一口都可以有曬2種混合口味。我地各人叫了一杯飲品 我叫了芒果奶蓋 估唔到奶蓋都佔了差唔多2分之1 而且好滑溜 下面嘅芒果汁亦好鮮甜 推薦😆

慢煮頂級美國肉眼扒 $218
慢煮美國頂級肉眼排