2018-11-16
今日同朋友行過旺角,就入左黎依間類似居酒屋既餐廳開餐,首先叫左原條鰻魚飯定食,有味噌湯同一碟小食跟。鰻魚好大條,燒得好香,啲燒汁融合左落飯度,非常滋味。另多可以減錢加多餐飲,我地就簡左杯士多啤梨奶昔,原來杯奶昔有加埋新鮮既生果一齊整。而另一杯係薑母茶,岩曬月經痛既女士。跟住就叫左好多串燒同小食,最特別就係四式燒蠔,分別真係用左4種唔同既醬料黎燒,黑松露最有驚喜,唔似其他餐廳咁有好大陣煤氣味,應該係用左比較靚既黑松露第2最好食就係明太子芝士玉子燒,本身係鐘意食玉子,再加芝士同明太子就更加好食牛舌好有牛香又爽口。既推薦食呢個BB露筍翠綠得來又好多汁。2個人食到好飽埋單到係食左$350,係旺角黎講價錢算係幾低,加上感覺間餐廳用料到制作到有好好,2個店員都好禮貌同勤力上菜,居酒屋大部分野食到要即整,加上食到係D野幾好食,以後黎旺角又多左間居酒屋介紹俾朋友!
鰻魚好大條,燒得好香,啲燒汁融合左落飯度,非常滋味。
而另一杯係薑母茶,岩曬月經痛既女士。
牛舌好有牛香又爽口。
既推薦食呢個BB露筍翠綠得來又好多汁。