2018-01-11
佐敦一出地鐵站,整條cedas街都是餐廳,見這間門口比較光鮮就入去看看,價錢幾抵,而且我們剛好想食雞煲和鐵板和煲仔飯!入面裝修都有些少心思,而且乾淨企理,最適合冬天一大班人圍著食飯!特價晚餐有鐵板豬扒配薯條,豬扒大大塊兩件,蒜蓉汁下面有娃娃菜做伴菜,都唔錯喎!而且侍應姐姐好體貼,怕太大浸味,幫我地遠距離就淋好醬汁,送到嚟啲汁仲係bulubulu熱辣辣!塊扒都好林,啲肉一啲都唔鞋颯颯,出乎意料之外的平靚正!醬爆茄子肥牛煲配白飯又係冇得輸!肥牛勁多茄子又爽口,最惹味係啲醬汁好香,但又唔咸,送飯一流呀,連啲蒜頭都好味到可以成粒食晒!雖然臘味煲仔飯要等半個鐘,不過物有所值,因為我和朋友都不喜歡太鹹,所以只淋上好少甜豉油,剛剛好完全不會蓋過臘味的香,而且底下的飯焦也好有口感好脆口!每人$100多少少就食到飽到褲頭都爆開!下次一定要再來食!
每人$100多少少就食到飽到褲頭都爆開!下次一定要再來食!