2018-09-23 89 views
好耐都冇食過自助餐,經OpenRice搵到呢個88蚊假日自助午餐,平平地一於試下。餐廳正門佈置得好魔幻呀!內裡好大,有幾個大投影片播放啲搞笑卡通片,大人小朋友都鍾意。嘢食選擇估唔到都幾多下。生果甜品有西瓜,薯仔沙津,啫喱,泡芺,蛋糕等正常嘢,最搶手嘅係麵包布甸同焦糖燉蛋,一拎出嚟幾下子就冇曬,幾經辛苦先拎到嚟食,焦糖燉蛋又滑又甜,難怪咁快比人搶曬。湯有紅白兩種,白湯有香濃嘅蜆肉味,好鮮甜,紅湯就酸酸甜甜好開胃。正餐有金菇肥牛烏冬,鴨胸意粉,菠蘿炒飯,Kiwi我覺得烏冬甜甜地最好食。肉類方面豬牛雞都有,有燒雞扒,瑞士雞翼,焗豬手,豬仔骨等等,各種味道正常,最多人食應該係雞翼,又係好快清曬。有驚喜嘅係唔同種類嘅酥。火腿芝士酥味道好濃,正!而吉士忌廉酥酥皮鬆脆可口,配合埋內裡濃度剛好嘅吉士忌廉,超好味呀!凍桂花蜜花茶&凍檸蜜,需要加3蚊,桂花味好出,味道偏甜。咁嘅價錢可以食到咁多嘢真係好抵!可以再返兜呀!

餐廳正門佈置得好魔幻呀!

嘢食選擇估唔到都幾多下。

凍桂花蜜花茶&凍檸蜜,需要加3蚊,桂花味好出,味道偏甜。

咁嘅價錢可以食到咁多嘢真係好抵!可以再返兜呀!
2018-09-23
$100 (Lunch)