呢間餐廳好正呀!餐廳主打食新加坡菜,例如著名既海南雞飯、肉骨茶、喇沙等等應有盡有🙂我午市時間光顧,仲有例湯送,真材實料,好有驚喜😍😍是日嘅例湯係南瓜雪耳湯,有好濃郁嘅南瓜味,有好多我鍾意嘅南北杏,好滋潤。我叫咗一個炆牛肋骨煲套餐,喺灣仔鬧市都只係賣$69,套餐色香味俱全,仲包埋翠綠嘅生菜🥬牛肋骨炆得好腍好入味,好方便食用,女士嘅話更加可以keep住儀態咁享用🤣🤣飲品方面,我叫咗凍椰奶咖啡,比正常嘅咖啡有椰奶味,更具星加坡特色😍見到隔離位食炸物,搞到我又想食🤣 好彩叫午市套餐可以加$22 有一客小食,我就揀咗蝦餅 3件, 除咗蝦餅,仲有春卷、咖啡角、蒜香雞翼等等☝️,非常豐富🤭🤭坡椰坡囉咪 (灣仔)灣仔天樂里6號地舖

我午市時間光顧,仲有例湯送,真材實料,好有驚喜😍😍

坡椰坡囉咪 (灣仔)
灣仔天樂里6號地舖