2021-08-23 557 views
裝修唔錯感覺似高級西餐座位之間都好闊落有空間感..🦀𝗕𝗿𝗼𝘄𝗻 𝗰𝗿𝗮𝗯 𝗿𝗶𝘀𝗼𝘁𝘁𝗼 𝘀𝗲𝗿𝘃𝗲𝗱 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗰𝗿𝗮𝗯 𝗺𝗲𝗮𝘁 𝗽𝗹𝗮𝘁𝗲 睡蟹意大利飯$𝟮𝟬𝟴Risotto有一絲絲蟹肉伴碟既橙色汁原來係蟹膏醬勁好食份量夠大share食既話3個人都夠食.🥩𝗨.𝗦. 𝗕𝘂𝘁𝗰𝗵𝗲𝗿’𝘀 𝘀𝘁𝗲𝗮𝗸 屠夫牛扒 $𝟯𝟮𝟴450oz butchers steak 好似食極都食唔完咁好多件牛味夠濃而且軟硬適中又冇筋五成熟最好味呢個份量同埋味道來講定價算平.🐚𝗧𝘂𝗮 𝗧𝘂𝗮 𝗶𝗻 𝗴𝗮𝗿𝗹𝗶𝗰 𝗻 𝗰𝗵𝗶𝗹𝗹𝗶 𝘀𝗮𝘂𝗰𝗲 紐西蘭托托蜆 $𝟭𝟯𝟴差唔多有10隻手掌咁大既蜆肉質鮮嫩煮得好入味每枱必點.🐟𝗦𝗮𝗶𝗸𝘆𝗼 𝗺𝗶𝘀𝗼 𝘆𝗮𝗸𝗶 𝗯𝗹𝗮𝗰𝗸 𝗰𝗼𝗱 𝗳𝗶𝗹𝗹𝗲𝘁 西京燒黑鱈魚$𝟮𝟬𝟴黑鱈魚比平時既鱈魚更加滑但味道食落去冇乜驚喜
裝修唔錯感覺似高級西餐
座位之間都好闊落有空間感