2024-10-05 154 views
元朗價錢不貴而且好吃的韓國外賣專門店😊近住元朗千色店有間韓式專賣店,大部份韓國菜都有得賣,仲有韓式醃製凍肉、炸雞、飯團等,而家食韓國嘢真係好方便烤牛肉拌飯65拌飯最緊要係佢個醬汁,佢哋個醬汁少少辣,且甜甜地撈飯好好食!加埋烤牛肉本身已經調過味,整體都好好食!韓式炒魚仔紫菜飯卷53飯卷真心抵食,每一份入邊有10幾件,好似食極都仲有咁🤣炒魚仔好香,入面仲有好多蔬菜捲埋一齊感覺一啲都唔油膩。韓式海鮮嫩豆腐湯68超級足料海鮮辣豆腐湯,即叫即整熱辣辣有蝦、蜆、翠玉瓜、蛋等等,非常足料豐富。湯少少辣,撈飯好食好香口。海鮮煎餅65熱辣辣好正,整得算薄唔會成舊粉,入面有唔同種類海鮮,例如魷魚等等,份量都幾多好抵食。📍生生市場元朗教育路2-6號地下C舖#元朗美食 #元朗外賣

烤牛肉拌飯65

韓式炒魚仔紫菜飯卷53