2020-01-18
朋友介紹黎間火鍋店做緊7折優惠,聽講d野食都唔錯,餐廳環境好乾淨,火鍋醬料好整齊黑松露野菌鍋 $168不得不介紹湯底,店員介紹左黎個黑松露野菌鍋,黑松露味好重好香,加上d野菌,成個湯底都提升左刺身拼盤(竹) $188話明中日火鍋甘一定有d日式野食,就係黎個刺身拼盤,食火鍋前先食個刺身做前菜,有甜蝦、鮑魚、北寄貝、帶子同墨魚,相當新鮮鮮甜老友鬼鬼 $78老友鬼鬼其實係油炸鬼釀蝦膠,聽落已經覺得好吸引,係甘食就脆脆地,如果吸埋湯汁軟綿綿口感更加豐富火薈牛肉塔 $369食火鍋點少得牛肉,黎個牛肉塔有齊唔同部位既牛肉,有安格斯牛肉、牛柳粒、牛舌、牛同牛胸爽。牛肉好新鮮,每一塊油脂分佈好平均其他火鍋配料我地仲嗌左午餐肉、餃子等等,基本上全部野食都好新鮮,加上7折優惠,好抵食今次食得太飽未有機會試埋個甜品,但個雪芭都好吸引,下次一定會留肚食整體得分: 4 / 5
黑松露野菌鍋 $168
刺身拼盤(竹) $188