2018-08-17
味噌拉麵湯底好香好濃,直頭可以當湯飲,飲完仲要唔口渴👍🏻拉麵比一般嘅有咬口,索晒個香濃湯底,簡直係無得彈😍 隻溏心蛋生熟掌握得好好,蛋白有蛋味,蛋黃就甜甜地,又有蛋黃本身嘅香味,正!叉燒可以話係呢碗麵嘅亮點,因為唔單止係肥瘦均暈,仲係師傳係上碟之前即刻用火槍燒嘅,好有日本街頭串燒嘅燒烤味。成碗麵真係做得好有心思,亦都係味道方面無可挑剔。炒芽菜餐廳話係師傳每日新鮮炒嘅,令到本身唔太食芽菜嘅我都試左d,點知一試就停唔到口。d芽菜炒得又香又辣,好有風味,拎嚟送麵係一流!必食!!!!!日式餃子餃子嘅菜肉比例好好,一咬開果下成個口都係豬肉嘅香味,但係有菜係度就令到佢唔會太濟,balance得好好!讚!Overall really tasty with reasonable price!
湯底好香好濃,直頭可以當湯飲,飲完仲要唔口渴👍🏻
成碗麵真係做得好有心思,亦都係味道方面無可挑剔。
炒芽菜
日式餃子