2024-04-17 21 views
✌🏻單身咗咁耐,終於都有男朋友啦,呢個男朋友對我好好,帶我去咗好好食好高級既日本餐廳,男朋友對食都有要求,佢話食就一定要食好d,而且大家都係鍾意食日本野,環境上都乾乾淨淨,寧靜既環境令人好放鬆✌🏻✌🏻我地呢個係蘭Tea Set的二人餐,佢既食物就好似酒店式既格局咁,一個餐乜都有,價錢唔貴,而且來既速度都唔會話等太耐,如果計到足👉🏻有8款咁多,先來一個野菜沙律,野菜份量十足,就係一個開胃菜,之後就試試和牛壽司,和牛壽司既質感好細嫩,仲食到好多牛汁🤟🏻好食到不同凡響,吞拿魚壽司係我最愛,入口即溶沒有根,仲要係夠凍,日式煮和牛既味道好正宗,和牛質素好靚,最後食埋赤身,好好好新鮮,薯角、水雲都好特別,薯角超大個,吉列和牛勁惹味,今餐都食咗好多牛,心滿意足又難忘🫰🏻