2019-07-31 107 views
看似平平無奇既小店,原有充滿愛同心機!話說我整親隻腳,一於食桃膠同燕窩進補下!椰皇蛋白燉桃膠 $50門面睇落同一般甜品店一樣,竟然有好足料既桃膠甜品!老闆係落足心機落足料,每一啖都匙到桃膠同燕窩!老闆仲話近期來貨既椰皇(同樣用做碗)比較細,額外盛多碗仔比我!😍除左桃膠之外,入面仲有西米同芋圓,煙韌控一定好鐘意!椰汁燕窩燉蛋白 $75看似平平無奇!用匙更一撈起!除左有好多好滑嫩既燕窩之外,仲有彈彈既蛋白!最鐘意就係食凝固係碗邊既蛋白,感覺好治癒!食完除左覺得好飽肚,仲覺得塊面成身都白左幾度,滑嘟嘟,同碗甜品一樣!感覺好滋補,完全係意料之外既體驗!糖不甩 $22糖不甩有好足料既花生碎!一碟大約有10粒!湯圓好痴身,每粒都痴到好多好多既花生碎!糖不甩煙煙韌韌!

椰皇蛋白燉桃膠 $50

椰汁燕窩燉蛋白 $75