3 day(s) ago 0 views
係觀塘放工諗住去呢間餐廳食,點知超多人排隊😮 都排咗半個鐘先入到,但可以食到佢招牌嘅花膠雞米線真係值得✨🤩🔸 招牌花膠雞米線 ($68)佢嘅份量好足,尤其是花膠又大舊又多又腍😍 雞肉都幾多,而且好嫩滑,唔會太多脂肪👍🏻 仲有一舊雞腿😍 米線個質感啱啱好,有咬口唔會太腍❤️ 個湯底好重雞味🐓 真係真材實料,價錢又唔貴😎🔸 藥膳黃酒花膠雞米線 ($68)雞肉同花膠份量一樣都係好多💛 最特別係個湯底,藥膳味十足👍🏻 感覺好補好暖身🔥 仲配埋紅棗、杞子等等,幾足料✨💕🔸 麻藥蛋 ($28)抱住一個試下嘅心態點呢個小食,點知都幾得意😮 食落去好香嘅麻油香味,配上蔥、芝麻,都幾香口但唔會好重口味🫶🏻 重點係個蛋黃好流心💛🤩整體而言,咁嘅價錢可以食到花膠+雞,性價比超高😍🩷 好適合係冬天食返碗暖下身🍜

🔸 招牌花膠雞米線 ($68)
招牌花膠雞米線

🔸 藥膳黃酒花膠雞米線 ($68)
藥膳黃酒花膠雞米線

🔸 麻藥蛋 ($28)

招牌花膠雞米線
藥膳黃酒花膠雞米線