2024-03-21
有一日見到社交平台story有朋友食烤魚 心血來潮就好想食烤魚!咁啱去開寶琳 所以今次黎到烏蠅試試佢😆🐟烤魚有三款魚可以選擇 包括珍珠斑、海鱸魚同埋清江魚 唔同魚唔同gram數 可以睇返自己想食幾大條魚🥘口味亦有四款 有辣有唔辣 任君選擇 (招牌香辣烤魚/特色泡椒烤魚/傳奇麻辣烤魚/蒜香烤魚)/650-750g 海鱸魚 $298我同朋友揀左招牌香辣烤魚 魚輕輕咁煎過加埋湯底都惹味幾香口😆海鱸魚唔會好多骨 食得好暢快 唔洗顧忌食到魚骨同埋肉質都比較結實爽滑 唔會一夾就爛哂 但又好嫩滑🥰香辣烤魚口味都唔錯 呢個口味係用左超過30種材料整 所以超過濃味惹味!!🌶️🔥我自己唔係好食得辣 但係有時都想食下辣 而且因為辣味會越煮越濃 所以少辣就岩岩好!四川寬粉 $28雖然本身就有芋絲係烤魚入面 但係食烤魚唔係唔加寬粉呀?又吸味又煙韌 而且一碟都幾多下 絕對唔洗怕唔夠飽 簡直係必選😍😍雙併滑 $98墨魚滑+鮮蝦滑 兩樣入面都唔係淨係得墨魚膠同蝦膠 有撈埋啲墨魚同埋蝦肉 多左啲口感同感覺增加豐富爆醬紅糖糍杷 $26呢個好出色係必食!!!🤍✨佢係糍杷入面藏住紅糖醬果種 一咬開就爆哂啲醬 啖啖都係糍杷同埋
650-750g 海鱸魚 $298
四川寬粉 $28
雙併滑 $98
爆醬紅糖糍杷 $26
呢個好出色係必食!!!🤍✨
佢係糍杷入面藏住紅糖醬果種 一咬開就爆哂啲醬 啖啖都係糍杷同埋紅糖醬 而且冇油溢味 因為諗起之前食過第二間餐廳嘅紅糖糍杷係好大油溢味 直接令我胃口直線下降😵💫所以覺得呢個好出色 好大對比🥳🥳
黑糖珍珠鮮奶 $28
百香果寒天綠茶 $28