2024-06-13 1179 views
拿拿食評系列 #蘇媽蘇媽一直都幾出名,但一直都未試過,有一日錦岩系西九龍,就諗起可以順便試下蘇媽。蘇媽系疫情之前系要排隊既,而今次去到,Walk in 唔需要等位,入到去環境同茶餐廳類近~打開Menu,好多品項都好吸引,價錢合理,性價比高~ 個人最推介椰香咖央多士,好香!但女仔食量來說,食完個飯再食多士有啲辛苦,但都冇後悔叫到咖央多~ 而馬拉咖哩雞肉配椰漿飯份量超級大,食極都重系好大碟!檳城亞參叻沙超級辣,同行既朋友食到噴火!如果中意食辣既話可以一試~ 除左食,當然要試一試馬來西亞拉茶~ 可能系飲慣港式茶飲,唔系好中意馬來西亞拉茶,個人覺得偏甜,如果同我一樣唔中意飲甜嘢,就唔使試了!反而朋友叫左杯桔仔話梅水,佢就話幾好飲~馬拉咖哩雞肉配椰漿飯檳城亞參叻沙馬來西亞拉茶椰香咖央多士香港茶記就食得多,馬來西亞茶記就真系第一次試,唔錯~
拿拿食評系列 #蘇媽

打開Menu,好多品項都好吸引,價錢合理,性價比高~

馬來西亞拉茶
馬來西亞拉茶
椰香咖央多士
香港茶記就食得多,馬來西亞茶記就真系第一次試,唔錯~
2023-12-23