2020-02-22 1635 views
經過利東街光顧了一打,期間遇到不愉快的過程,向你公司反映一下服務質素。1. 指示錯誤,分流混亂當時一條長隊,其間酥皮未出爐,短曲髪店員指示買牛油皮的客人可以向前排優先買。結果酥皮出黎時,變咗兩條隊。收銀馬尾員工及短曲髮員工突然反問牛油皮隊伍的客人,他們是否有排隊。員工的指示不一致。2. 沒有處理客人,大聲反指客人出現場面混亂的時候,在我後面的客人,情緒激動及粗口問候店員為什麼突然說他沒有排隊。場面氣氛尷尬,當時後面這位客人生氣不買離開,結果走咗之後,你們的店員竟然在其他客人面前,大聲重複咗幾次說「幾時有講過唔使排隊?,」。我本來都選擇沉默,但我覺得呢個情況短頭髮實在太唔禮貌,我都忍唔住講返幾句話「隊係會排,不過係你地店員指示混亂」,如果你公司去睇返CCTV,就會知道員工質素係需要改善,鋪頭在利東街,消費者希望唔係深水埗餅店服務質素,仲未食蛋撻,就已經唔會再想幫襯,望此留言會幫助到貴公司在逆境下生意能夠生存長夠下去。

1. 指示錯誤,分流混亂

2. 沒有處理客人,大聲反指客人
2020-02-22
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$10 (Tea)