2016-05-12
早排吹捧到上天既五層芝士流心包,每次見到人龍都知永遠賣比頭幾個人之後,就已經sold out某一個落完大雨的早上路過,完全不用排隊的情況下有貨,拿拿聲付上$25先講個包既設計,真係非常「呢hea」,外面兩側既橫切面都會塗上cream cheese, 再印上bread crumbs。一拎出黎cream cheese 已經high到周圍都係,一邊麵包會完全冇filling, 一邊多醬到爆。有冇五層就唔知,因為一拎上手食已經變形。包本身唔得別好食,cream cheese味道普通,係偏甜口味。其實只係一個普通軟包加cream cheese, 感覺自己落超市買一盒cheese塗十個湯種軟包自製都可以。除左呢個主打,有其他款好似紫薯、香蒜,d 口味完全台式,真係奧地利品牌?如果要廿幾三十買個包,可以有更多更好選擇
流心cream cheese包
如果要廿幾三十買個包,可以有更多更好選擇